вторник, 4 март 2008 г.

Мъжка работа


Напоследък все ми се случва да чувам от всички мои познати, че пенисът е достойнството на мъжа. Това го казват и мъже (за които е нормално да мислят така), но и жени (стига бе!). Най-тъпото от всичко е, че дори собствения ми приятел го каза, което ме потресе.

Да мислиш, че факта, че даден полов орган, който ти виси между краката е достойнство, е най-глупавото нещо, което съм чувала. Много често пенисът на някои мъже не им върши никаква работа, освен да пикаят през него. Има мъже, които са толкова заблудени за сексуалните си способности, че ако се видят отстрани, сами ще се наврат в някоя миша дупка и няма да се покажат повече. Не е зле, ако обичате приятелката си, от време на време да провеждате по един профилактичен разговор за сексуалния ви живот и да вкарвате нещо разнообразно (НЕ краставица, за Бога!). И ако след всичко това още някой от моите познати ми каже, че пенисът е достойнство, съм склонна да му забия един хубав шамар и да му покажа какво е достойнство. Тук съм длъжна да отбележа, че целта на статията не е да обижда мъжете ила да прокарва някакви феминистки разбирания, защото аз самата не съм такава.

Пенисът е със средна дължина 12-14 см в еректирало състояние. В най-добрия случай дължината му достига 18-20 см. И ако някой мъж ми докаже с какво тези 12-14 см го правят по-достоен от мъж, който дори не може да го вдигне, моля да ми се обади.

До колкото знам достойнството не се измерва в сантиметри, инчове или която и да е друга мерна единица, а се измерва в постъпки. За мен не е достоен онзи, който има 20 см член и не спира да го вре по дупките на всяка втора, защото това го прави ГОЛЕМИЯ МЪЖ. За мен е достоен онзи мъж, който си е надробил попарката така, че сега му е кеф да си я сърба; онзи, който е създал семейство и децата му и жена му не стоят гладни; онзи който е направил нещо велико за народа си и името му го има в дебелите книги; онзи който знае какво иска и как да си го получи; онзи който обича и е обичан. Достойнство е да не те е срам да излезеш на улицата. Достойнство е да си горд от това, което си и да не те е страх да го покажеш. Достойнство е да отстояваш принципите си. Достойнство е да имаш мнение. Достойнство не е да си минал половината курви на града и сега да се точиш на останалата половина. Достойнство не е да биеш жена си. Достойнство не е да се оплакваш постоянно от несправедливостта от живота без да правиш нищо, за да го промениш. Достойнство не е страха да си потърсиш правата. Достойнство не е да се оставяш да бъдеш тъпкан. Достойнство не е да се докажеш, чрез скъпи подаръци - малките жестове са от значение. Достойнство не е да се откажеш точно когато трябва да си най-амбициозен. Никъде в горните определения за достойнство не видях мерки.

Факта, че жените нямат пенис, прави ли ги по-недостойни от мъжете? Майка Тереза, въпреки че проповядваше през по-голямата част от живота си философията да обичаш и да си по-добър, пак ли не е достойна? А баба Тонка от Русе пак ли не е достойна?! А райна Княгиня? А майките ви?! Аз защо пък си мисля, че това са жени по-достойни от болшинството съвременни мъже. Ще направя малка вметка тук. Съвременните мъже са три типа: такива, които си мерят пишките; такива които си броят часовете при козметика; и изключения. Третият екземпляр е много рядък, за това, жени, ако попаднете на такъв, дръжте здраво!

Тук ще направя едно кратко анатомично сравнение между двата, колкото различни, толкова и еднакви полови органа - клитор и пенис. Клиторът, драги мъже, този орган, който вие много често подценявате (което ви прави пълни загубеняци в леглото), заради незначителните му размери, всъщност е много по-голям орган, който е разположен на дъното на малкия таз и е прикрепен за лонните кости (за повече информация се обърнете към някой учебник по анатомия). Разликата между пенис и клитор е, че последния е предимно вътрешен, отколкото външен орган. При пениса, както сами сте се досетили, нещата стоят по обратния начин. За тези от вас, които посмеят да нарекат пениса си достойнство, първо си помислете за скритото достойнство на приятелката ви или жена ви и след това действайте.

В крайна сметка се оказва, че размера в някои ситуации не е от значение. Само в леглото размера ИМА значение (няма да си кривя душата, я). Но е грехота да разполагаш с идеалния пенис и да не знаеш как да го използваш. Следователно един мъж трябва да има яко наострена сабия, но и да знае как да коли с нея. И най-важното - пенис и достойнство са две несъвместими понятия (като прасе и козметика, жена и ориентация).

Има толкова много други - културни или цветущи - начини, с които можеш да наречеш "достойнството си" : пенис, мъжки копулативен орган, полов член, фалос, фонтан на щастието, половия жезъл, извор на плодородието, кожения прът, кол, любовния мускул и т.н. Защо не пробвате някое от тези следващия път, когато искате да споделите някой иначе толкова интересен факт за пениса си?

7 коментара:

Unknown каза...

Браво, Любче, много точно казано!

Vasil Karpachev каза...

Иии, Люба, много силно пишеш ! Браво, много ми хареса стила ти ! Оставам изненадан

Любослава каза...

Благодаря ти, Васил. Яд ме е само, че нямам много свободно време да седна да пиша и поради тази причина имам много малко статии. Иначе има толкова много неща, които тепърва предстои да кажа...

Daniela каза...

Искам да чуя и класификация за типа жени, които обитават планетата Земя днес:)
Дай да понаплюем малко и жените, за да е по равно...
Иначе дисбалансираме и иначе така сложните отношения жена- мъж:)

Любослава каза...

Дани, само едно ще ти кажа - жените не са хора. Сега остава да намеря достатъчно време да ти го докажа. :)

Анонимен каза...

Аз не съм съгласен напълно. Да приемам всички горе описани качества като израз на достойнство и е така. И да, това че пишката на някои си е 0,3 мм по дълга не го прави с по-голямо достойнство. Но дори и най-достоиния мъж, ако не е в състояние да предаде гените си на следващите поколения ... Ами цялото му достойнство си е на халост. И явно не е достоен да остави нещо трайно и живо. Следователно пениса, възможността и умението да се борави с него все пак са от значение! Или някои може да ме оспори? И така, момчета не си мерете пишките, ами си пазете достойнството! :-)

Анонимен каза...

Не бих искал да обиждам авторката,но изразява банални мисли в примитивен стил.Мълча спрямо правописа,защото не е филолог...
От това,което прочетох от теб,мила Любослава,разбирам,че си незадоволена и недооценена жена.Не знам доколко си щастлива с новото ти гадже,но,съдейки по размишленията ти върху размера на половия член,оставам с впечатлението,че още не си преживяла оргазъм,за което завиждаш на другите жени,които го изживяват.
Да,права си,че много мъже градят самочувствието си върху размера и броя на завоеванията,но в България има и мъже,които не мислят така,както на теб ти се струва,и искрено се надявам да срещнеш някого,който няма да пърди в твое присъствие...Защо го прави пред теб,сама си направи изводите.
Търсиш истинската любов с интелигентен и привлекателен мъж,но,поне засега,шансът не е на твоя страна.Не се отчайвай - Dum spiro spero!
Ако желаеш да ми отговориш,ето мейлът ми:"now_sweet_freedom@yahoo.com"
С пожелание за здраве и щастие
Frank